به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزي خبر،گارسيا که داراي رويکردهاي اجتماعي دموکراتيک است، چين را الگويي مناسب در اين زمينه مي داند. به گزارش خبرگزاري آلمان از ليما، طبق قوانين پرو مجازات اعدام فقط در صورت ارتکاب خيانت بزرگ آن هم در شرايط جنگ با کشوري ديگر قابل اجرا است. گارسيا روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران در ليما گفت: من از جمله کساني هستم که معتقدند برخي جنايات بايد با مجازات مرگ همراه باشد.
وي افزود: تجاوز جنسي و قتل کودکان از جمله اين جنايتها است. گارسيا گفت: من براي قطع گردن حداقل پنجاه نفر که مرتکب تجاوز جنسي شده اند آماده ام.
وي افزود، چين سال گذشته پنج هزار مجرم را اعدام کرد و در مقايسه با جمعيت پرو، اين رقم معادل اعدام يکصد نفر در اين کشور است. گارسيا از پارلمان پرو که نمي تواند آن گونه که بايد قوانين را تشديد کند انتقاد کرد و ابراز اميدواري کرد پارلمان آينده در شرايطي باشد که بتواند مجازاتهاي سخت تري عليه قاتلان و جنايتکاران در نظر بگيرد. رئيس جمهور پرو در سال 2006 خواستار اعدام جنايتکاران حرفه اي شده بود.
آلن گارسيا رئيس جمهور پرو قصد دارد براي مقابله با خشونتهاي فزاينده در اين کشور، مجازات اعدام را وارد قوانين اين کشور کند.